Sportmassage

Sportmassage is de meeste bekende massage van alle massage technieken. Ook wel de basis van de massage. Wat de naam anders doet vermoeden is een sportmassage niet alleen voor sporters. Een sportmassage kan namelijk activerend (voor het sporten) of sederend (ontspannend) gegeven worden. Tijdens een massage neemt de doorbloeding in de spier en het omliggende weefsels toe. Hierdoor kunnen afvalstoffen gemakkelijker worden afgevoerd. Met als resultaat: spieren voelen minder stijf en ontspannen aan. De massage wordt gegeven door een gediplomeerd fysiotherapeut.

Tarieven:
30 minuten        25 euro
60 minuten        40 euro

Gelieve contant te betalen tenzij anders is afgesproken. Er is namelijk geen pinapparaat aanwezig in de praktijk. Er wordt u tevens de mogelijkheid geboden een 10 ritten kaart aan te schaffen. Door middel van deze kaart ontvangt u de 10de behandeling gratis.
10 ritten kaart 30 minuten:  225 i.p.v. 250
10 ritten kaart 60 minuten:  360 i.p.v. 400

Gemaakte afspraken kunt u minimaal 24 uur van te voren annuleren. Indien u niet tijdig (24 uur voor aanvang) de afspraak annuleert, zijn wij genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen. Afmelden is mogelijk via: 036 – 522 54 25 of elsemieke@fysio-focus.nl.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Bel 036 – 522 54 25, mail naar elsemieke@fysio-focus.nl of schiet ons gewoon even aan als ons ziet. Inschrijven is ook mogelijk via/bij de balie, van the Gym.